Kedves Látogatónk! Köszöntjük a TDH Toronydaru Kft. honlapján!

A TDH Toronydaru Gépesítő Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacvezető toronydaru bérbeadó cégek egyike. Az ágazatban megszerzett mintegy 20 évnyi tapasztalat során mindvégig alapvető céljaink között szerepelt a Partnereink magas színvonalú kiszolgálása, valamint a gépparkunk folyamatos fejlesztése, melyek eredményeként a sikeresen megvalósított Projektjeink száma mára már meghaladja a 200-at. A széles teherbírási tartományt lefedő toronydaru flottánknak köszönhetően volt lehetőségünk irodaépületek, bevásárlóközpontok, lakóépületek és lakóparkok, sportlétesítmények, közmű létesítmények és egyéb fejlesztések megvalósításában ugyan a háttérben meghúzódva, de annál fontosabb láncszemként részt vennünk. 

Reméljük, hogy bemutatkozásunk felkelti az Önök érdeklődését, melynek eredményeként alkalmunk nyílhat egy közös projekt sikeres megvalósítására!

Gépparkunk munka közben

Gépparkunkat jelenleg több mint 70, kizárólag Terex-Comedil márkájú, futómacskás, csúcs nélküli kivitelű toronydaru alkotja, melyek közös jellemzője többek között a korszerű, frekvenciavezérelt hajtás,  az alacsony energiafogyasztás, valamint a gyors telepíthetőség.

Bérelhető toronydaruink a 60-300 tm-es tehernyomatéki tartományban, 2,5-tól 16,0 t-ig terjedő maximális teherbírással, akár 75 m-es gémkinyúlással állnak Bérlőink rendelkezésére, hogy az anyagmozgatás által meghatározott kritériumokat a lehető legoptimálisabban teljesíthessük.

A toronydaru bérbeadásához kapcsolódó logisztikai feladatok ellátására Cégünk három nyerges kamionnal rendelkezik, melyekhez nyitott rakterű, síkplatós pótkocsik tartoznak. A saját szállítmányozó flottánk biztosítja önállóságunkat és szervezettségünket a minél gyorsabb és gördülékenyebb szerelések kivitelezéséhez.

A toronydaruink szereléséhez szükséges autódaru szintén Cégünk gépflottájának oszlopos tagja. A 2019-ben, újonnan szolgálatba álló LIEBHERR LTM 1200-5.1 típusú autódaru a legkorszerűbb technológiával felruházva biztosítja a szükséges emelőkapacitást a szereléseink idejére. A toronydaruink szerelése mellett jelentkező szabad gépkapacitásunkat mind belföldi árufuvarozás, mind autódaruzási feladatok esetére tisztelettel ajánljuk Megrendelőink figyelmébe.

Összegezve gépparkunk mennyiségi összetételét, elmondhatjuk, hogy 1-1 toronydaru bérleti igény kiemelkedő szintű megvalósítására Cégünk több mint 70 toronydaru közül tudja a legoptimálisabb toronydaruflottát összeállítani, melynek szállításához 3 szállítójármű, szereléséhez 1 autódaru áll teljes körűen Cégünk rendelkezésére. 

A  szakmában megszerzett tapasztalatokat igyekszünk a műszaki felkészültségünk folyamatos fejlesztésére fordítani, melynek fontosságát a 4 fő pilléren keresztül érzékeltethetjük. A felkészítési metódusunknak, a közvetlen gyártói alkatrészbázis hozzáférésünknek, továbbá a magas színvonalon képzett villamossági szakembereinknek valamint a cégcsoportunkhoz tartozó Mérnökirodának együttes munkájaként sikerült gépparkunk megbízhatóságát elsőrangú szintre emelni.

Bízunk benne, hogy rövid kis áttekintő ismertetőnket hasznosnak és informatívnak találta, és ha ez idáig Önnel, vagy az Önök Cégével még nem kerültünk munkakapcsolatba, úgy tisztelettel ajánljuk Cégünket szíves figyelmébe!


TDH Toronydaru Kft.

1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 289.

tdh@tdhkft.hu